Followers

Friday, May 28, 2010

Akhirnyee 1 tahun Kami ..


30 May 2009 - 30 May 2010
Genaplahhh 1 Tahun saya dengan Hafeq .. Fuhhhhhhhhhhhhhhhhh , Macam baru je kenal dye semalam .. hehehehehe

Happy Sangat² ! :) tak sia² pgie Ampang Sport Planet kan .. hahahah .. Kalo tidak tak nampak la Si afeq nie .:P

Teringaattt Mase mase mule
jumpeeee .. :)
Happy anniversary untuk Kite ye . :)
I love U So Much !!

Monday, May 17, 2010

Sepetangg . .

Salam ,
Ermm .. Isnin kan . Sangat la boring bile mule keje .. mulalah ngantok , malas .sume ada . 1 Pakej..! hehehe . Arie nie wat OT skit . Sejam jer..

so mase nak balek toe dalam kul 6.30 saya call la afeq .
Da balek ?
Nak balek nie .. amek beg japss ...
Owwhhh ok..

So saye sambong la keje balekkk .. Dalam kul 7 Camtoe call afeq balek ..
Kat mane ? da balek ?
I kat Maluri nie .. U kat Ofc ? tggu kat depan Ofc i amek .
uissshh .. Jangan maen² .
ye betol . I tggu u depan ofc k .
Laaaaa.. Tak moh la maen
² kan i cam niieeeeeeeeee..
Ishhh Orang cakap betul larh !!

Tup
² jengukkk skit nampak afeq baekkk nye tengah duk atas motor tunggu saya !! Wow ! Happykan balek kejeee ade orang amekk .. hahaha .. :) Lagi² orang yang kite syg plakkk ..
hahahah .. Over taw i ! Sejukkk je atie Mase tuh . Mase toe Penat pown hilang rase penat nieee !! hahahah

tekejut ye saye . :) Ape
² pown thanks ye .. Luv u . :)

Lepasss Rindu .

Salam ..This week saya tak dapat dating ngan afeq ,sebab nye dye ada family day kat lumut. owhh ..rindu dendam semua adeee .. :(

Tapi baru jer dye singgah rumah kejapppp ..so lepas rinduu japss.. dye tanye saye

rindu i x ?
of coz la rinnnnnnnndddddddddddduu .. *padahal baru 4 arie tak jump* huhuh

pastoe Afeq borak² dengan saya.Nak balek toe afeq kiss dahi saya banyak kali . :)
hehehehe... :) saya sayang awak taw afeq.

Sunday, May 16, 2010

Mase Cepat Berlalu ....


Yupp .. Lame rasenye saya berhutang entry kat snie ..banyak da cerite ² yang dahh skip... :(

Hmm ..Lately nie memang rase sunyi+Sedih sedikit ...
Rase Asyik nak nanggis . . I Tried to be strong. But it is not easy.. Ermm .... Knapa ye saya selalu macam nie ..

Duduk
² rindukan mase dulu² ...cepat betul keadaan berubahh ...Ermm ...Sekarang fikir kerja saja , bagi mengelakkan rase sedih . hehehe...

okey . Cooming Soon Ader crite menarik dari saye . tggu yee.. :)

Tamally Maak

Salamm .... Perhhh ..lame betul tak update blog nie ... Bz skit yeee .. :)
Semalam Layan AF ... Tamally Maakk !!

Comel sangat Si shahir nieee .. Gelekk . Alaaaaaa ..cute .. Jum Layan Tamally Maak !! :)

video