Followers

Friday, October 31, 2008

PUAS ??

ok.thanks to fire stone .sebab menempek macam tempeyek or tempoyak basi kat blog haku ..haku lagie senang hati bangat kok !!sebab pew??sebab haku tak boley bagi tahu ..huahuahua.sebok je nak taw.if KAW da tak suke aku why dok kecoh2 nengok blog haku ??owwhh,taw2 korang nak taw perkembangan tebaru haku ??hehe..time kasih sebab nak tau !!haha..apepown haku lagie senang hati sangat ..tersangat la senang hati.sebab haku ader famly yang syg haku .teman2 yang sayang.alhamdulilah ..haku cukup smue.cukup makan,minum,pakaian,segala2nye ...setakat kaw la ..haku nak putus ase tok troskan hdup!!aiyok keje bodo .sebab bukan ko yang tanggung haku selama nie ..MAK PAK aku yang tanggung .so kalau dowang kasi haku duet ke idak la menjadi masalah KAW..kalo ase tak puas hati sile lah tampilkan diri KAW btol2 kat depan pintu pagar haku .haku sekeluarga sentiase menantikan kehadiran bagi orang2 seperti KAW.=)
selamat ...

p/s - haku lagie happy sekarang ..=)

6 comments:

nono said...

salam,
biar la ape org nk kate pon miss jijie...lantak dorg la...janji kita always hepi...rite??

one thing u must know...hanye org yg kurang ksh syg jer yg suke bt org len sakit hati...& sbb tue la dorg nie @##$%%&...be a strong gurl yer...ur fmly always wif u...
chayokkkk..chayokkk....:)

s h a z dl i e n a said...

tO nono
yurp..thanks ..
biase r manusia an ..mane bley tengok orang senang ...
thanks ye kak bagi support ..

cik wanie said...

miss jijie...

diorg nie mana pernah puas,
diorg nie x pernah dan x blh tgk kita senang dan happy...

apapun jijie jgn risau,
adk masih ada family yg sangat2 BAHAGIA...
persetankan apa org lain nak ckp...

i will alwaz be beside u dear:)

s h a z dl i e n a said...

to cik wanie
thank akak..
yurp .saye mmg ader famly yang tersangat bahagia..
luv u kak ..=)

cik wanie said...

akk tahu jijie....
sbb akk dah kenal family adk mcm mana,
diorg tue x kenal family adk mcm mana...

nanti akk dtg,
masak lagi tau,
tetap kan nak tukar topik...

~hugs~

h u S n A ZzZZzZzZzz said...

jie..ko rileks eh.
biar je.
wat tatao jer.
yg nak hidup ko.
bkn die0rg.
abaikan k