Followers

Friday, April 9, 2010

Name Tak Seindah Rupe !

ade Perempuan Sound Jiejie , Sebab jiejie penah tggalkan Kawan dye .. SO mereka beramai² macam pesta mengate jie On FB . Siap Nak langgar i ! Meh tgok Sape pompuan toe ye .

pale otak dia.. ingt dia tuhan pe? aku jumpa kang aku langgar dia.. bodo pnya pompn.. buat malu org pompn je..
ko xpayah suruh.. aku jumpa dia mmg aku langgar terus..

statment khas yang dibuat oleh beliau utk jie . :)

wahhh , Sedap ko je eh nak langgar aku ! Macam aku takde mak bapak !!! Lupe pulak jie name dye .. Erm Aryanna Qistina asal kutuk saye pahhall ??aku yang clash ngan hassan yang ko tak puas hati aku ngan Hassan Pahal ??before this pown kalo aku Clash dgn Hassan aku rase takde kene mengene ngan ko kann ??? pelikkk . yang ko terase sampai ke ..... pahal ???

wahhh siap nak langgar aku bagai !! sile cakap motif ape ko nak langgar aku ??cakap la .. Berani cakap ngan aku depan² . tak yah ko nak mengutuk aku kat Wall Hassan !! Sape pown bole cakap kalo tak nampak !! macam ko la !!!

Untuk ko pulak Ana ! aku nak cakap sikit jer !! aku takde mengene ngan ko !!! sebab ko tuh cume balaci² je!! ko seumpama ape tuh cacai pengangkut najis untuk hasan ! hah ..
maksod dye ko cam orang yang tetibe tak tau pape masok campor .. lebey kurang laa !

ataw ade sesape readers jie yang taw name scientific nak bagi perempuan nie ? sile beri idea !
yang membuat kan jie heran !! jie tak penah betegur dengan si Aryanna Qistina nie mase kat kolej !!name chantek . Tapi .. Haisshh .. tetibe kutuk jie .. Wah2..

dan untuk Pengetahuan ko ! aku da save setiap Ape yang Ko chat ngan balaci² ko ! statement ko nak langgar aku pown ade ! SO wait & SEE !!!!

jahat aku sebab tinggalkan hassan ! Kalo nak d beritahu sebab kenape aku tinggalkkan dye takot Kang kate Aku Aibkan orang !so Last Warning kalo da Melampau sangat ! memang aku cerita !!!

so jie adalah tersangat geram, terus call Owner Facebook toe ! da beri dye tempoh 10 minute Untuk delete semua Mulut Longkang toe ! tak Sampai 10 minute delete terus !!taw takot !!delete macamane pown ! Jie ade Simpan Copy !! SO WAIT !

18 comments:

mummysya said...

meh sini gua citer apa kesah sebenarnya...

saper mau tahu...

saper hutang saper, saper keji dari saper...

Excuseeeee me, kitaorg tak heran lah, lu orang tahu saper lu olang kan, sesukahati mengata orang....

meh sini bayar hutang kitaorang meh....

Jie, ermmmm hanjeng nie semua silap besar weiiiiiiii....

Anonymous said...

sha , muke pompuan nie macam haram .
ahakkkkkkkkkkss..

sebok jage hal orang lain . nacam nak minx pelempang pun ado !

xoxo
nana

kenny de said...

muke yg cantek xsemestinyer besh pon..kalu rase diri mmg cantek, jagelah tingkahlaku tuh..bak kate jie, jgn kasi malu ppuan..aduiyai..

muizzuddin yahaya said...

post ganas....suka2...jom langgar...keta aku pon nk langgar sama

Anonymous said...

ayooo jie, berani buat berani tanggung kan.....

mesti perempuan nie dah kena cretttt banyak dengan jantans. muka mmg barai punya...ahaks

Anonymous said...

ni ape hal nak marah2....

so better face to face and settle baru profesional
ingat elok sgt memalukan kaum sendiri camni???

kamu pempuan..die pun pempuan...
malu la skit whai perempuan2

Anonymous said...

salam,
pandai buat pandai tanggung
kerana mulut badan binasa
Allah maha mgetahui
n Dia sdri akan hukum sape yang bersalah skrg.

jadi wahai perempuan2
mmg memalukan la gado2 kat cni
kita neh org mlayu, ada adap sopan
jgn gunakan saluran internet utk mjatuhkan seseorg.
CERMIN DIRI TU DLU.

maaf la klu terlebih kata.
sy hanya manusia biasa
pape yg terjadi, bia Allah yg tentukan
wallahualam.

Anonymous said...

i like this word
"jadi wahai perempuan2
mmg memalukan la gado2 kat cni
kita neh org mlayu, ada adap sopan
jgn gunakan saluran internet utk mjatuhkan seseorg.
CERMIN DIRI TU DLU."

manusia ni x semua perfect
jgn pandai meghukum seseorg tu melulu ikut kata hati yg marah

cuba wat solat istiqarah..tenangkan hati
settlekan masalah dgn betul

aku ckup x suke bile kaum pempuan sendiri mengata kaum die sendiri
sbb bende tu sume akan patah balik ke diri u all balik..

x caya try la ek....
org melayu penh budi bahasa
juahi hasat dengki...

Anonymous said...

wooooo

i bet u jie, yg anon tu semua balaci dia yg komen....

WTF, kaum sendiri bukan manusia kah...

belum kena kat lu org, takper Jie we olls sokong lu.

Lu berani kerana benar....

miss jiejie said...

to all Anonymous
sudah la .. aku taw korang sape ! Cacai hassan kann ??
dapat gaji ke comment
nie?compem tak dapat ! :)
Dapat malu adelah kann ..
hentikan ye wahai balaci² sekalian .

Sharul Ezham Rosli said...

panas. terjah terjah.

update2 berita seterusnya, jgn jadi kes polis sudah

miss jiejie said...

to Sharul Ezham Rosli
da jadi kes polis da . :)

gurl said...

i baru terjumpa blog u ni...so hot la...
i x kenal who hassan and i kenal who that gurl kat pic ur blog ni....

but u know....ur attitude ni is not gud for this culture....

kite malaysia...negara islam...org melayu...
budak2 skrg memang dah terpesong dan x taw adab....

memalukan sungguh....

Ryehanna said...

Jie, i rasa xsesuai la nk tampal muka org yg kita xpuas hati kat blog...

bwk byk bersabar ye dik..

salam

Anonymous said...

askm
xtaw la apa nak kata
sy x kenal hassan
x kenal balaci2 tu
tp sy nak pesan kat cni
bla ada org x puas ati kat kita
there must be something rite
cermin2kan diri kita sndiri

sy taw kes pasal cinta wanie
sy sedih dgr cite tu
mybe u, ur sis n family know bout dat
syg ukhwah terputus
hargai la org di sekeliling

kta ni saudara sesama islam kan
pkir2kan lah
n selamat beramal...

Anonymous said...

sper2 yg xthu kisah jijie jgn main sdp jer nk kata atau mengutuk jijie..dia dh cukup merana tau.pder lelaki tu cukup2lah aper yg dah ditolong,jgn libatkan org lain..Ntie mintak gntie rugi utk semua yg ditolong,tkut xdibayar jer?cermin drie sblm nk ckp org...

Anonymous said...

dear jie,
sy hanya mberi nasihat..
Watever it is.. kalau xsalah kita jgn la menghukum.. biar tuhan yg bls.. n org yg salah akn terima blsannya.. tp dgn cara mcm ni, juga xwajar, sbb kita sama2 pompn, ada agama.. org akn pikir yg u pon sama mcm dat gurl..
so pk2 kan la..

AniS GalaXy said...

wah...anis kenal ini budak
dok hulu langat jer dia nie.
x sangka plak dia mcm tu