Followers

Sunday, October 31, 2010

I Like The Way U Love Me . :)


Mood Ingin bercerite pasal perangai Si Boyfriend ! :)

2 , 3 minggu nie , jie rase laeennnnnnn sangat ! Actually jie da merase dalam Sebulan . Tapi jie tak herankan sangat . Tapi makin lame makin menjadi .

sejak beberape minggu yang lepas , kalau kiteorang kluar mesti ceritakan ape yang tak puas hati ! bile da puas cerite memang legaaaa sangat !!

for information hafek bukanlah seorang yang Romantik ! Owwwhh , tidak same sekali okey ! dye pulak adalah tersangat garanggg ! :(

sampaikan dye selalu sangat gado ngan jiejie pasal bende yang same . dye selalu cakap ngan jiejie , " Give me time to change sayang " . :(

Sejak akhir
² nie hafeq sangat berubahh , perubahan yang super duper laen ! sampaikan jie selalu cite kat mama . :P

cara cakp dye, cara layan jiejie ! tersangat
²lahh laen ! Owwwhhh . sangat menyentuh perasaan i okey ! hihihih .. jiejie da masak sangat dengan perangai dye ! hafeq nie jenis dye sayang org , but memang tak reti nak jiwang² karatt nie !!hahaha .harap² dye tak bace blog sayee ok ! hehehe..

Dari dulu seorang yang pemarahhh , more to Cool ! :) dari seorang yang tak pandai romantik , more to romantik skit ! hehehe. :) dan cara dye take care jiejie caring sesangat ! :)

bukan la nak bangga² kan boyfriend sendirikk , tapi jiejie sangat bangga n respect dye as my boyfriend. Care hafeq dari dulu lagi jie dah take noted afeq sangat bukan Hypocrite . If dye tak suke dye akan straight to the point !

last but no list , thx coz being a part of my life ! i love u more than u love me hafeq ! Im happy with u .noted.

2 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wahhh tumpang bahagia utk kamuu:))

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

wahh...
tumpang bahagia...
elok larh mcm 2...=)

btw...
do folow me k?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~