Followers

Monday, December 13, 2010

Fish Manhanttan + Dating .

Semalam jie sangat tetibe² nak makan kat Manhanttan . :) so afeq call jie tengah arie semalam

nak buat ape je hr nie syg ?
ermm.. i nak makan kat Manhattan boley tak?
okey sayangg
weeyy.. woott..wooott. Sangat terharu wokey ! :)

so terus bedessup pi manhattan kat ampang park , afeq nie dye jenis melayan je selera omputih makwe dye nie !! hahahaha *gile perasaan*

YB bace paper wokey . :)


nyum² , macam² nak makan . :P

hafeq punye :)

Mine . :P

lepas makan tuh , En Boyfriend ajak saye tengok wayang ,weee^^. Cite the Warriors Way.note bad cite dye . :)

tapi bile time nak Q beli tiket , !! mak aiii , Ramai nye orangggg...

tapi disebabkam sifat penyabar seorang boyfriend , sanggup dye meredah Q yang sangat lame untuk melayan kerenah saye ! hahahaah *perassan lagikkk*

habis je movie , muke sume da lemau .. seee
|
|
|
V

kalau orang tak kenal afeq nie , orang mesti ingat dye nie Sombong Gile ! tapi bak kate pepatah melayu , tak kenal make tak cinta !! hahaha . Tapi tak payah kenal la , nanti Jatuh cinta pulakkk , masak jiejie . :P

sape berani sile terjah saye dulu ye ! hahahaah :P

AIPPPPPPPPPPPPPP ! :P

1 comment:

atty's said...

ye..afeq mmg tak sombong..hehehehe