Followers

Thursday, August 6, 2009

Rinduuu+Demam

Salam,Jiejie dapat MC lagi ..hurmm..Demam ade kurang,but Doc suruh Rehat kat rumah sajerr...Terime kasih pade yang sudi tanye about jiejie yerr..thxxxx.. !!jiejie ade kurang skit,tapi hati nie meruntun² nak update blog ...Demam² cam nie Rindu Afeq pulakk ..huhuh..getiks betoii ~~

rindu nak makan same²,Rindu nak gurau² ..cehhh..ape² jer saye nie kann ~~huhuhuu..harap besabar ..huhuh..agak² Afeq rindu Sha taaakk??hihihihih

P/S :- ape lagi yang ko tak puas hati ngan akuu eehh ??

7 comments:

eyra said...

get well soon ;)

qyla said...

spe lagi yang xpueh ati tu jijie?

budak yang mintak rm15 tu ke?

w.a.n.n.a said...

miss jiejie..
semoga cepat sembuh ek..
jga kesihatan elok2..

Softtouch [Hanim] said...

haruslah afeq rindu jijie...semoga cpt sembuh

adriea said...

semoga cepat sembuh dik...
-sori da lame tak tinggalkan komen ;)

mummysya said...

Hello... mengado ko ya...

Kalo dah doman rindu sangat, apasal tak dok kat joroneh tu...

Mengado, domam-domam pon nak megedik yo....

En Zulhafek,

baik ko bawak balik dio rumah, agak-agak domam dia dah okay ko campak balik rumah den....

Boleh ko berjemaah domam denga dio kan... Den tahu ko sukor jugak kan...

from
entah sapor ntah

Imran said...

hai,thnx 4 fllowing my ntahapa apa blog.hehe..well keep in touch