Followers

Wednesday, August 26, 2009

Yang Mana Satu ..huhuhuh

Errgghh... Kenyang makan buke tadi ..huhuh ..alhamdulilahh .. Tadi baru jekk tengok² Website GSC ..banyakk jugaaaaakk tertggal movie² yang nak sangatt saye tengggggggggookkk ..wawawawawwwwwwwwwww... Ade satu lagii .. Final Destinationn .. ble eh releasee??esookk kaa??tapi takde pown kat GSC ..Whyyy Whyy ..whyyy ?? jie nak tengokk cite² nie
|
|
|
|
|
V



da request kat afeqq daa..muahahah, kebetulan pulak jiejie kuar ngan dye Sabtu nie ..then kite nak tengok tige² cite nie boleee tak bie?? tak pown tengokkk 3 arie beturut² , isnin kan cuti ..*sambil gedik²..hihih .MELAMPAU ye saye !!hohohoh Memandangkan Final Destination tak keluar lagiieee.. kite tengokk antare 3 nie laa ehh u ? :P

U olss ade sape² yang da tengokk Movie² niee?? Mane satu Bestt ??????????????????????

4 comments:

blackskin said...

I love you Beth Cooper bleh tahan best jgk, standard cerita remaja nerd ngan ppuan cheerleader. Gua dh tengok. Puas hati la jgk.

Ada la part lawak part tak lawak part tak perlu n etc....tapi keseluruhan bleh r buat enjoy.

Bleh explain lagi detail tapi nanti spoiler r plak...kan cik shazdliena x enjoy plak lyn movie.


Dance flicks standard crita wayans brother yg lain2 mcm meet the spartans,epic movie,disaster movie, etc.....

Crita yg buat ko gelak untuk lawak yg serious tak logik (bayi keluar2 baru lahir bleh break dance??? brdasarkan trailer yg aku tngok la la) dn mmg lawak bodoh melampau yg kadang2 tak lawak pun...lepas tu bila keluar dri panggung wayang/lps tngok dvd buat ko terfikir knapa la aku tegnok cerita tu.



Bulan2 puasa ni tak elok gelak banyak2. :p


"Imagine That" cerita yg mmg berunsur family, ayah sibuk tmbh duit, anak nak manja2, anak ada ala2 magic skit tolong ayah jd kaya lgi ayah x ingat kat anak....padahal janji macam2 tpi x tunaikan.

bspotgurl said...

Kesemua citer di atas itu I ingin tonton.. mesti cari MASA bila nak pegi untuk blasah tgk for 3 movies in one time :)

miEJa271008 said...

cite i love you beeth cooper 2 best gak....

miss jiejie said...

huhuh ...nanti ku pikirkann .. =)