Followers

Wednesday, October 14, 2009

Sejauh Mana Lelaki Menilai Wanita?

Salammm .. Fuhh ..Penat kowt balek keje .. Lepas mandiii segar skitt.. heheh ..
Then blog Walking kat blog rakan² terdekattt ..

then jie singgah blog kawan jie nieee..lame da kowtt dye tak updatee.. Tup² dye kuar entry dye putus ngan BF dyee .. Owwhh .. bile bace kesah dyee ..sangat menyedihkann ... Ermm .. Bf dye yang mintak putuss.. Katenye ade orang laennn .. Sumber² yang bole jie percayai cerita dye putus sebab Bf dye tak terima dye sekarang ..

Bf dye ade gurl laen ..lagi cantik & bodylicious . ! itulah sebenarnye yang bf dye nak !!aiyookkkkkkkkkkkkk .. pasal toe ke sanggup tinggal gf dye ! issssssshh !! ade ker dari rupa bentuk muke & badannn bole mendatangkan kebahagiaannn ?? haissyoohhhhhhhhhhhhhhhh!!


takkk pahamm !! betol la orang katee Sebab cantikk bole jadi buta ! buta sebab tak dapat menilaiii gf dyee . !! issssshhhh jie pulak geram ! Macam toe keww kite menilai pasangan kiteee?? Ermm ..tah laaa..tak nak cakap banyakk . tapi seriusss sangat sedey kowt dengar crite dyeee.. Sebab kite perempuan kann .. mesti faham punyeee..

yang jie kesiann tengokk dyee .. if bace blog dye totally 100% mesti dye becerita tentang bf dyee.. Sweett .. Sampaikan bf dye minx putus dengan dye pown , dye masihh cakap yang dye sayang sangatt kat bf dye.. and say if 1 day bf dye nak balekk kat dye or perlukan dye call dye ...Anytimeee .. Owwhhhh .. sedihhhhhhhh...


ermmmm .. jie dapatt rasee ape yang dye raseee..For U .. Sabar ehh .. Setiap yang berlaku ade hikmaahh .. Mungkin tuhan nak bagi u sedarrr cepaatt... Tak nak bagi u lagii menaruhh harapann dekatt dyeee ..ape² pownn .. U ade kerjaye bagusss sekarang ..ade kawan² yang fahammm & sayang u ....memang periitt bile putus dengan orang yang kitee sayang ..Tapi buat apee kitee sedeyy ..sedangkan dyee lagi sedang berjimbaa² !! nanggis tak salahh ..tapi jangan memudaratkan diri u ..

Ermmm .. Setiap ape yang kite lakukann ..Mesti akan dibalasss balekkkk .!! bakk kate Arwahh abg jie .. Tuhan sekarang bayar cash !mase toe ko buat .. mase toe balekk ko dapat balasan !

Take care darl .. xoxo


P/S :- i know dat guy !

12 comments:

bspotgurl said...

Hopefully yr friend tu akan okay... Jgn terlalu ikutkan perasaan sgt..

arapink said...

kak ara pernah rase....

Kaseh said...

kalau akak la kan jie... takde keja akak bg chance kat laki tu balik.. sebab org laki ni sekali dia penah buat hal..tak mustahil dia akan buat hal lagi.. so utk kawan jie tuh.. akak nasihatkan cari la yg lain dik... u deserve someone better than him lar..

Fara Farid said...

sakti kehilangan org yg kita syg. bkn senang untuk terima dia dah ada orang lain. semalam, dengan mata kepala i sendiri i nampak dia mesra dgn perempuan lain. jatuh air mata i tgk. langsung takde rasa bersalah dia. takpe. Allah Maha Kuasa. kalau i salah, Allah balas kat i. kalau dia salah, i harap dia terima aje balasan Allah kat dia. thanks jie sbb paham apa i rasa. (kalau entri ni untuk i lah) hee. :)

love my girlfriends so much. thanks jie! <3

muiz said...

BTW, laki tu sucks giler...tapi x semua laki macam tu...
untuk kwn jie...
move on!
xperlu tunggu laki macam tu

miss jiejie said...

to bspotgurl
hmmm. toe laa

miss jiejie said...

to arapink
toe la..jie pown pena raseee

Daud Mili said...

macam bese la...x semua laki gitu...salam kenal~

qyla said...

jie.

sebenarnya tak semua laki cmtu tau.

macam perempuan jugak.

tak semua perempuan sama kan.

pepa pun.

be strong that girl!!

aku pun pernah rasa pe dia rasa jie.

tapi pesanan kat kawan jie tu.

perbanyakan solat bagai.

insyallah akan dapat ketenangan dari bf dia tuh,,
:D

adriea said...

hope ur fren lagi 'kuat' selepas kegagalan. coz dari kegagalan tu datang nye semangat untuk kita menjadi lebih baik

miss jiejie said...

to Kaseh
ye la kak ..tak matik pown takde laki camtoee !!!!!

Qery said...

no komen..manusie hati lain2..rambut same gugur..hehe