Followers

Monday, October 5, 2009

To Stalker Crew Of Al-Ikhsan Sg Buloh


salamm ..Alhamdulilahh ..jie da ok skitt dari asthma...Sebenarnye .. jie satu famly pegi bercuti sambil melawat auntie jiejie kat ipohh ... So Kami Sekeluarga ade holiday skittt .. Nie pown jie baru sampai KL .. huhuhuh

So jie bertolak dari KL jumaat petang aritoe .. Around 7 kowtt kalau tak silapp ...Famly jie nie kalau tak singgah makan memang tak sahh So jie pownn behenti di Restoran Jejantas Sg Buloh . Jie ajak la Afeq teman beli Donuts .. SO ade la beberape Crew Al- Ikhsan nie nampak jie ngan Afeq ... Semua taw kowt EX jie kan keje kat Sane ...so adalah harus menjadi Penyampai bagi mereka ..Untuk Sampaikan dekat TEMAN baekk kann...

jie perasaan kowtt ..sume dah jadi muke cerminn dah bile tengok jie ngan afeq.. HEllooo ?? Apee Kessss tengok
² nieeee?? saye tahu kamuu semua bace Blog saye kann .. Harituh mayb saye tak sempat untuk bagitau u Olls !!then sini saye nak bagitau ..perluu kerrr korang nie nak jadi Stalker untuk Mr A yee???heiiii !!Past is past laaa.. Tak payah nak heboh² nampak sayee ngan sapeee...korangg knapeeeeeeeeee hahhh ???Saye ngan sape pown knapeee korang nak sibok² hah !!!

then Keesokkan nyeee ada pulakk orang msg jie ..mase toh jie tengahh syiokk tido ..hp pulak kat Afeqq. Memang mendapatt laaa...Mase toe kami singgah tengok Auntie jie di Ipoh

Mr A :- Semalam sha datang jejantas ek ??
Afeq :- haah semalam sha g sane ngan aku.ade ape
² masalah !
Mr A :- la aq tanya je ..yg ko nak mara² ni asal.relax suda
Afeq : lu patut rileks.Get ur own life la dude..Lu bwat keje lu suda
Mr A :-Ckp la ape
² gua malas nak gado pasal pompuan ,byak lagi pompuan ..hehehe

weeyyy sape yang tak hangin kalo gf or bf dye orang kaco !rileks² ko pown... mesti ko gelabah gak bile orang dokk kaco gf or bf ko kann ... Kite da ade life masing² so Carry on je laaa..
sini jugak sha nak buat pesanan khas untuk Mr A !

kite kalau nak suruh orang berubah ataw nak mengate orangg .. Kite kene cermin dulu diri kiteee.. baru boleh kite nak cakap ataw ubah seseorang toee.. Kalau kite da sangat
² hebattt .. baru boleh kite tegur ataw ubah seseorangg dan kalo banyak lagi pompuan ko boley dapat !!!yang ko msj aku ape kesss ha ???

Dan untuk Crew Al-Ikhsan Sg Buloh .. Khas nye untuk Mr F yang berbaju oren pada waktu toee !!eh ko boleh tak jage life ko ?? tak yah la nak heboh² bagitaw semua bdak² ko yang ko nampak akuu ??habis semua bdak² ko jadi muke cermin kan ngendap akuu !!!kalau ade yang puas atie why not ko panggil je mase ko nampak aku aritoe !!!haissssssssssssssoohh !!! please la .. Jangan jadi STALKER WAHAI CREW AL-IKHSAN SG BULOH !

P/S :- tak sangkee !

6 comments:

bspotgurl said...

nyibukkk ler dorang tue kan

De Eduardo said...

bikin telinga panas la..

Mrs.Afaizal said...

hai...tensen je kalo ade org cam 2 kan...sabau je ar...
hehehe...sy ni follower br awk...sudi2 ar link2 ke blog sy ek...chouz

arejar said...

erk...
jie...
mmg stalker +++++ bsybody...

yg penting jie epy dgn ur life + family + bf...

owez keep smiling gurl :)

miss jiejie said...

to bspotgurl
ye arr ..geram jie !

Anonymous said...

nak tunjuk gambar ke, nak tunjuk dada? sungguh irritating!