Followers

Friday, November 6, 2009

Benci Dengan Perangai Sediri bole ?


Salamm..hukhukk ..bole malam² gnie nak membebell .. Arhhh ..lantak la blog jie kann .. hehhe
Errrmm .. Macam mane nak Mule ehhh .. Owwwhhhh ....

jie selalu borak² ngan mama , bole dikatekan 99% jie sukee mintak pendapat mama .. Mama selalu pesan kat jie .. Jangan Terlebihh sangaattt Nanti orang bosan ngan kitee ...Sebab mama kate jie kalo sayang Orang BURUK!!!! heheh

Bukan saje² jie camtoe..Kadang² jie sendirkk tak suke dengan perangai jie.. Over caring bout other people pastoe suke riso².. Mayb perasaan Sayang jie yang berjimba² !! Aissyyyohhh !! Cam mano den nak cakap ehh .. heheh .. ok .Mayb my fault . Jie nie kalau sayang orang mestii riso gilerr.. !!lagi² kalau bende² yang First time dalam hidupp jie !!ngok juge kadang² sampai pikir bukan².. hahaha .. kelakarr ..Mungkin kah semua Wanita macam nie ??ataw pown segelintirr..@ jiejie sorang .. huhuh ..

bukan saje
² nak riso² or banyakkk pikirr.. Jie memang begini sejakkk azali ... :( kadang² memang takut orggg tak sukee ...So from now jie follow te flow je laa... jie tak nak macam dulu².. nak buangkan sikit karut marutt saye toe .. Supaye Orang sekeliling rase Happy dengan jie . i hoppeee .. :( tak nak pikir bukan² .. Kalau fikir jugakk biar je lah saye yang tahu .. jie rase toe jalan yang paling bagus .. jie selalu , hari² nak jadi yang terbaekkkkkkk !! jie happy kalau orang happy dengan jie .. Jie sedey kalau orang rase bosan ngan jie . : (


P/ S :- jie cube untuk berubahhh , sayang awak sangattttt ..





2 comments:

adriea said...

jijie syg... mmg kalau kita terlalu syg kan seseorang, tahap perasangka buruk tu mmg melebihi fikirkan benda yang baik. kenapa jd mcm tu? sebab kita takut kehilangan dia...

so sebaik-baiknya.. sederhanakan ape jua perbuatan untuk mengelak diri kita menjadi lebih kecewa...

lagi satu.. selalulah berperasangka baik dengan dia.. walaupun kadang-kadang akak pun gagal nak buat mcm tu.. tapi kitakan manusia...

jie kena banyak-banyak tawakal dengan Allah.. Dia yang lebih mengetahui.. akak doakan jie bahagia di samping sidia.. dun noty2 k ;)

Cik Rara said...

oke jie..cbe la cne pn..mgkin u boleh..prctice make perfect kn..tp klo jdik dri sndri lg bgus dear.. :D