Followers

Tuesday, November 3, 2009

Hari² sayeeeee

salam .. Huiiiiiiii .. Da 2 bulan jie start keje kann .. rase cam baru je lagii ..heheh 2 bulan gak la blog nie suam² heheheh .. bermacam² jalan jie cari supaye jie boley update arie² ..tapi cubaan saye tidakk berjay !!! wawawawa . :( cam ne nak berjaye ...cube kite same² pikirr .. Sampai jer umah kompem kul 8lebihh .. mandi² , mkn .. rehatt .. tupppppppppppppp pukul 11 !!! dan ke jie nak update blog setiap arieeeeeeeeeee .. Waalaupowwnnnn hati nie meruntun² nak update ~~~ hohoh .. Sampai kan rindu kat blog sendiriikkk ... :D

kalo ikot Office hours 8.45 sampai 5.45 jekkk .. Tapii jie kan
Teller , Front line . ALa kire if korang nak withdrawal duet bagaii ..saye la kene buat !! :D cheewwww So selagi ko tak balancee !!! harapan nak balekkkk agakk Tipisssssssssssssss .. Muahahahha ... Lagi² jie kene buat Additional Work !! ATM !! woooooooooooooooooooo !! memang balek toe time gelapppp je laaa ..heheheh

Tapi happy jer keje .. Dulu mase keje kat CIMB dokk teperapppppppppp jeekk key in data ..SO nie takde la boring sangat sebab hari
² layan customer .. dapat la banyak ilmu skittttt ...:D

so ade gakkss yang tanye jie .. jie awak kat PB position ape hh ?? saye teller . :D .. so bayangkan Isnin Sampai jumaat memang time jie gtoe je laaa... Cume ade mase sabtu ahad .. SAbtu ahad pulak adalah mase
² dengan orang yang saye sayang ... chewaaaaaaaaaahh .. Bwuueekkkkk of coz weekends saye dengan dye
l
l
l
V

Mama papa pownn da pahammm yang anak dye akan bercintee Sabtu Ahad ! sO memang dye kasi green light la

tapii tak bemaknee hari besame Papa mama Dan adik beradik saye kurangg ye ,,,, !!! kite hang out juge ramai² .. Afeq dengan Famly sha tak de masalahh .. :D so ko jangan Cakap macam²pulakk !!! kiteorang memang rapatt .. :D *tak macam ko setan*

so bileee laaa ade mase jie nak updateeeeeeeeeeeeee ..Owwhhh rinduu .. tggu la lepas nie update secare pukal ye kawan² ..hehhe .. Upsssssssssssssssss .. ngantokkk pulakkkkkk .. Udah dulu yee.. Assalamualaikummmm .. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

P/ S :- manusia cam awakk .. memang sentiase tak puas hati bile tengokk saye happyy !!


5 comments:

RiNa said...

hye jijie..follow ur blog..meh follow blog kte =)

Mrs.Afaizal said...

sabau je ar jijie...manusia jenis cam2 memang susah nak tgk org hdp bhagia...jgn dilyn kerenah org mcm 2...nant kte yg makin sensara...
so enjoy your life...

eyna said...

wah.. enjoy kew keje ru nih?? bohoo

miss jiejie said...

to RiNa
okee :D

miss jiejie said...

to Mrs.Afaizal
tengahh sabau nie