Followers

Wednesday, December 9, 2009

Manusia Yang Tak Boleh tengokk Orang laen hidupp Senang !

Yeee .. Kali nie kesabaran jiejie da sampai tahapp yang betoll² takk dapattt dibendungg !! Jie baru balek dari makan dengan Famly ..Suddenly Mummy Dyeanna call ..Dye nie kire Anak angkat Mama jiejie ..

Adik Fone adik Ade MMS taakkk ??
ade...napee mummy ??
mummy nak sent picture niee ..
Ala.. Hp tggal laaa..
Okeeyy takpe mummye send kat angah ..Jangan teperanjatt ehh ..

selangg beberapeee minuteee !!

Mummy jumpe kat Majalah ........ Macam muke adikk , ke Nie memang adikkk ???


Ye mummy ..Nie gambar adek ..Mase ade job Wedding Customer ..

Waaaaaaaaaaaaahh ..Darahh betol² da naekkk ..Memang takk dapat dinafikan mengalir la jugakk ar mate niee !! Setan mane yang masokkan gamba jie kat Magazine nie !! S*** captionnn dye sangat tebaeeeeeeeeeeekk !! Takkk cukup² kannn !! Dulu Youtube ! then Gambar dalamm majalahh pulakk !! Gambar yang samee pulakk toe !!

Weyyhh !! untuk Pengetahuan Ko !sikitt pown la tak cacat akuu merase ko nak letakk gambar aku !! Tak abis² niatt ko nak menjatuhkann aku kan !!! *H**

Tangisan Seorang Isteri ?? Waaaaaaaaaaaaaahh !!sangat **** ko kan !! Macam² ko reka dalam toe kann !! Jie takkdee masalah .. Cume orang yang Letakk bende nie je yang ade masalah besarr !! Mungkin masalah kewangan ke , Sampai nak Jual cerite yang direka² !!


Pahalll ?? masehh takk puass hati !! Ko yang buat hall ..ko takk puas hati ngan akuu kann !! Weyyhh ape ko nak lagii eh ?Jie tauu sape yang buat nie !! Its ok !

Duluu you tube .. Sekarangg Majalahh pulakk !! Niat Awak memang nak Bagi Orang yang sayang saye benci saye keeeeeeeeeeeeeeee ?? Hell kan ko ! Weyyhh buat la banyak mane ko rase ko puas !!!

Saye bukan Bodohh !! Saye akan cari Sampai Jumpeee Sape punye keje !! U better Watch Out ! Dan kalau ko nak buat Orang benci saye !! Silekaaaaaaaaaaaaann !! Semoge Berjaye !!!

P/S : Sampaii lubang cacingg jie akan carikk !!

7 comments:

bspotgurl said...

sabar jelah jiejie
manusia mmg cenggini
takde keje kot dorang tu

Kaseh said...

sabar yang.. akak pun penah kena,siap masuk tv lagi tuh..

acchue said...

jie ,,
sabar tu ade hikmah yg tersembuNyi ,,
bersabar & sileNt tu tak bermakNe kite kalah ,,
sesuNgguhNye doa org2 yg teraNiaya Nie saNgat makbul ,,
daN makaNya mereka2 itu tidak akaN terlepas dari PEMBALASAN duNia & akhirat ,,
hariNie die buat jie = esok luse org laeN akaN buat kat die + family die + org yg die syg ,,
duNia Nie maha adil ,,
ujiaN yg jie terime Nie saNgat istimewa sbb jie iNsaN yg istimewa ,,
Negara kite powN ade uNdaNg2 ,,
baek duNia or akhirat mereka2 itu tetap takkaN terlepat ,,
so pada mereka2 itu wajarlah mereka TAKUT pada PEMBALASAN ,,
sy poN doakaN mereka terime PEMBALASAN -AMIN-

★ Nu♥ℜul ★ said...

fuck gile org tu,
perangai xboleh bla..

sys jijie.saba je tau.
nnt org yg buat tu akn dpt balasannyer balik.

qyla said...

majalah apa jijie.

nak tahu gak.

sabar je la.

atty's said...

malaun mana yg buek tu jiejie..durjana betui insan itu.

miss jiejie said...

to bspotgurl
memangg sangatt besabarr .. :(