Followers

Wednesday, December 30, 2009

Tiada Yang Perfect . :)


Salamm ..Macam mane nak stoorry eehh ?? Okee . Jie taw ade yang tersinggung sebab jie jarang drop comment and balas ape² .. Dan tak follow u all balekk ..

bukan la jie sombomg or memilih oranngg ..No . !Jie memang tak larat kadang
² nak balas or drop comment ..balek keje jer pukul 9 .. Mandi² .. bukak belog japss,, Pastoe tros off.. Tido !
kadang
² mase dengan famly pown tidak ada ! balekk teruuss bummmmm.. :(

yeee laaa.. Orang tak kenal jie betul
² dan orang tak tau ..takpe laa ..je tak salah kan sape² tak de sape yang perfect kaann?? Ape² pown jie nak Mintakkkk Maaf pada yang teraseee .:) bukan makne nye jie tak replyy ape² jie sombong,belagak ataw memilih kawan² .. :( Sorry

Afta this jie akan Cube Comment dan Balas APe je pertanyaan korangg ! okeeyy ?? :) dan jugak akan follow kamuu semuaa ..Sile Link jiejie u all punye blogg yee .. :) Luvv u laaaaa :)

10 comments:

kojah said...

http://kojah.blogspot.com/

hihihi

Cik Rara said...

ye,phm..org bkerja kn..mg pnt.. :)


http://sweetlolitasara.blogspot.com

silalah jengah..

bspotgurl said...

I mmg faham sgt sebab I pun bekerja.. take your time okay, sweetie ;)till then HAPPY NEW YEAR

Kaseh said...

takper...sis fhm.. nak2 kalau keja bank..lagi penat.. anyway just take care

miss jiejie said...

to kojah
tq !!i follow u arrhh ~ :)

miss jiejie said...

to Cik Rara
tqq !! kite da folow awaakk

miss jiejie said...

to bspotgurl
tenkiu fahamm sayee .hehehe .. :P

to Kaseh
tq sis !! :(

yes said...

ehm..nk tanya
jaket itam 2 beli kat ne eh?
da lm cr tp x jmpe2
=)

miss jiejie said...

to yes
jiejie jual la yunkk . heheh ..tak yah susah nak carikk .. :)

fizaohfiza said...

u jual?
brape eh?
hehe