Followers

Monday, March 22, 2010

penat pown rase tak penatt ! :)


Hyeee !! thanks pada yang tanye² projek jie tahun nieeee ..eheheheh.. bile udah kompem jie cerite yeee..

Owhh berkaitan dengan tajuk nie ..Since jie tukar department dari saving ke Remittance nie .. jie takde la plakk blik lambat ..On time jie ..hehehe dalam kul 6.30 kompem da sampai rumaaa..

sampai
² je tros si kechik toe da suh jie tunggu kat tepi pintu paggar !!hahaha ..Kisahnye nak Pau Auntie dye laaa !!muahahah

Wehh tak larik 5hinggit babe mainan dyee sehari !! hoohh ..Dari kotak kecik sampai kan ke BesO ! semua dye sapuuuuuuu ...


alih² segala kopok² auntie juge telan !hehhehehe tapi toe la dyee !Penat pown rase tak penat dengar celoteh dye ! Besar Panjang daaa ..:) Bijakk . Cerdik Pandai Sume Ade ..:)

Budak² sekarang cepatt pandai .. Toe yang tak sangke kalau Mak Pak sanggup buang² anakk nie ..Pastoe Lari dari Tanggungjawabb !! hohohoh . Tengok je la Paper Hari nie !! Isshh ! Binatang sungguh kan !! Da tuhan Bagi Rezeki Ade Anak Dibuang² pulakkk !!

Okk .Enough ! heeheh .. Sekadar renungan bersame .. :)

2 comments:

mummysya said...

Manusia ynag tak reti bersyukur dengan anuegerah ALLAH SWT...

Masa dia buat dia belum rasa, satu hari nanti bila dah takde depan mata, sesal mcmana pun x berguna...

Insyallah, masa itu akan tiba sebb dah dijanjikan kerana kita gagal sebagai umatnya untuk menjaga amanah ALLAH....

atty's said...

jgn lupa beli kopok utk fir ye untie ke akak jiejie...ekekekke..