Followers

Saturday, November 1, 2008

to all

hmm..diharap kepada semua pembaca ...abaikan setiap comment si FIRE STONE
dye skarang ibarat cacing kepanasan yang mengelupur da kene siram ngan air panas !!so haku berterima kasih kepada semua ..tak payah la korang melayan si FIRE STONE .haku satu famly pown da taw siape dye sebenar ...biar la dye dgn dunie dye yang GELAP.biarla dye memenuhi setiap ruanga2 kosong dalam blog haku nie ..untung2 haku dapat duet banyak !!weee^^^^...=)

3 comments:

madagascar said...

tunggu jer shaz, japs lagi dia msti komen ko. sebab dia kejap online, kejap offline..

Huhuhu!!!

Wait n see jer shaz...

Kalo dia tak komen, mesti dia takde BATANG...

Dah nama koreje nya asyik duk dnegki.. Shaz kalo ko nak tahu dia mesti puas hati dapat comment ko.

Apa kata dia "PERMAINAN"...huhuhu!!! gempak okeh bunyiks nya....

shaz ko dah copy tracer IP tu kan?

malam nanti haku dtg...

cik wanie said...

ayo,
bahaya tol kan org2 mcm tue,
apapun adk kena kuat tau:)

~hugs~

Ko PeDulI Ape @ FiRe StOne said...

DiPerSilaKAn... AkU Alu-aLu KAn KeDatAngAN Ko... jiKa btUl Ko KeNaL dAh KeNAl Aku La...HahAha Aku tAhU ko mMg PaNdaI.. PaNdaI GaMe OrAnG...