Followers

Friday, February 6, 2009

Award From mummysya a.k.a akak aku sendirik !!huhu


1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda
sudah .

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda...
mummysya !akak haku ..huu..seorang yang GARANG ?uit ..mempunyai seorang princess yang sangat COMEL dan MALATOPSS macam mak cik dye !huuu..
Suka travelling & blogging n shoping...huhu

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya...

1. gila shoping
tak kire mase waktoe atau tempat !!if rase2 i nak shoping ..ya terserah yukkk
ngak mau dipikirin lagiek !tapi slalunye Jeans n Baju menjadi kegilaanku

2. makan

of coz la ..kalo tak makan aternye gile meroyan ..huh ..but suke fast food sedikit !

3.Travelling
of coz la....coz slalunye package ditaja an ..memang la i like !huhu

4.mudah terase
ye deyh ..kate pown GURL ..tentu2 kuat sentap ..merajuk ..nanggis !!huhu..seyez weyhh ..haku mmg seorang yang mudah hatienya tersentuh ..sobb..sOb..sob..

5.Terlampau jage hati orang laen
hehe..nie kes yang paling orang benci ngan haku ..huhuh..asik terlampau menjage hati orang sampai hati sendirik tak dijage dan terjage ...*uit laen macam je munyik..macam mara huhuhu..

6.Baran
Memang tersangat baran ..pemarah ..semua ader kat haku ..why ek ?keturunan kowt ..
hahah ..tapi i tak kaco orang taw if orang tak cari pasal ngan i ..mmg TEMPAH MAUT kowt ..hahah

7.Masak
ehem2..tengok tangan la beb ..hehe ..suke masak ..tapi tak taw sedap ke tak !haha

8.SMS
wahh ..i suke SMS taw tak kire SIANG,MALAM PAGI PETANG SUBUH .kat DALAM TOILET pown kadang2 jadik sms.Tapi i tak suke BACE MSG ORANG SECARA SEMBUNYIK .So jangan marah yer..

9.berblogging
adalah saye sangat suke berblog akhir2 nie ..huhu ..saye suke jengah2 blog orang ...saye suke LETAK APA SAJA kat blog saye ..sebeb BLOG NIE saye PUNYE bukan AHMAD ALBAB ataw MAN BELLON yang punye ..huhu SENTAP ker??IM SORRRYY kuikuikuikui

10.Tak suke beli beg & kasut ..
sebab akak2 haku suke membeli ..so pinjam sudey !!huhu ...bertong2 kasot ..berkotak2 beg kat umah toe ..so saye yang bongsu sangat tidak suke membazir ..haha..boley kan along angah ??hhuu

4.Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda..

hmmmm..tak sampai 10 kowt ..sape ek ??ahhh..sepupu sepapat kena la ko !!




3 comments:

mummysya said...

atok ko!!!!

Koingat haku shopping tuk ko jer ek!!!walaoponnn!!!

miss jiejie said...

atok ku ngan atouk mu SAME !!!
ingat toe ..ha ..betul2..
kuikuikui

mizzelle said...

dush!!dush!!! hikhik...thanq yekk...wei aq nk beli cupcakes ktnerrrrrrrrr???