Followers

Friday, July 17, 2009

Bukan Kemahuan Saya

Assalamualaikum...
tujuan saye mengemukan ini semua ..
bukan untuk cari gado atau mencari silap sesiape.

eheeeeeeeeemm..
sebelum ape² saye nak mintakk maaf bagi mereka yang terlibat
sedia maklum ..ramai orang tekejutttt knape tibe² Afeq muncul kat hidup sha ..Tapi bukan AKye ..?? oke ... Saye & Akye da breakk ..~~nie semua pown dengan kemahuan dan kerelaan Akye ..so,Saye terima dengan ape yang da jadi ..Dan menggangap semua nye takde jodohh ....

akan saye usulkan
pertanyaan yang bermain dalam fikiran korang ..
Okeeeee..mari saye mulekaaannn.. =)

Punce dan Sebab sha dan akye putus ....mungkin Akye nak teruskan hidup dye tanpe dikongkong..Ok ..sha tak pernah nak marahkan sape
² ..Takdir kan Semua .Orang berkahwin pon bole ceraai..niekan Kite yang mude bercintee niee..??

Pediih??hrrmm..mane ade putus cinte happyy !!hohoho..sedey memang adee..
Tapi hidup mesti kene teruskan kan..Coz kite masih ade FAMLY ..itu yang penting ....


Cepat dapat pengganti??oowwwh..itu macam mane nak cakapp ehh ...sha lepas je break ngan akyee..sha free kejap ..then dalam waktu yang samee..Afeq muncul dalam hidupp sha .. sebelum sha ngan afeq pownn ..saye tanye dulu pendapat Mama ,Along & angahh .. bukan nye saye maen Onn jee..cepat ataw lambat sha dapat orang baru bukan masalah .. Dan itu semua jodohh .. =)

sha kuat kongkong Akye??isshh ...tahh laaa...tapi tak penahh pulak kalau bf sha nak ke mane sha laranggg...aiyoookkk..memang tak penahh ..cume sha selalu ingatkan supaye Behave !
behave toe,jangan noty,gedikss,gatal dll ..!!huhuhuh ( sha ade kongkong afeq?)


hot temper?waahhh..ok saye akan hot jike ade sesiape yangg sukee sibuk hal sayee..suke mengate pasal sayee Walhal korang takde kene mengena dengan sha !sorry ye Mr FCUK jike ade perkataan kat snie buat ko tersinggung ! cthnye Mr FCUKsha tak tau laaa..tak puas hati ke dye ngan sha...iri hati kee..sibok mengate akuape masalah ko Mr FCUK ??gemookk ke aku..buruukk ke aku !aku rase bukan ko yang jage aku kann !!so mind your own bussines!!haa..nie baru betol diri sha !


sha materialistic ? hhooo... saye bukan la jenis meminte² ..kadang² if teringin nak kan sesuatu pon sha akan usahe tok dapatkan sendiri ..rase laen nak mintak² kat orang nieee..aiyookkk ..tapi kalau orang da beli ..kite sukee .. =)


abiisss daaa ... Dan untuk pengetahuan semua ..bagi yang sinis
² sha..ade orang laen kee..??
sudaa tukaa keee..!jawapannye Ye !!sha da ade orang barruu .. =)
niee dye
aiiyookk..maapkan anak buah aii..baru masok kelas amek gambarr ..huhu

Akhir sekali ..sha harap takde spekulasi ape² lagii ..
daahh saye terangkan semuanyee....
so ingin saye mulekan semua jalan crite saye di sini
dengan Mr Zulhafek saye .
I LOVE YOU SO MUCH !!
-N-

8 comments:

mummysya said...

tepat jelas dan mantoppp...

habis lah nok, jap lagi ramai yang meroyan.....

alah, biasalah tukar2 boyfren.... Dah nasib selalu dpt boyfren baru, mengikiut kekdah peraliran zaman katanya kan...

apa yang penting.....

Saya suker Zulhafek sebab nama dia zul jugak macam suami saya...

muahahahaha

Daddy, i lap you tau...
nak cemolot sikit boleh.....

Peace!!!

enyheartsdiamond said...

hehe..janji u bahagia syg..lantakkan je org2 sekeliling u~

Cik Wanie said...

syg,
akak doakan agar hubungan kalian kekal selamanya...

adatlah bercinta,
org yg dah kawin blh bercerai-berai,
inikan berchenta...

apapun,
adk maintain cool + cute tau...

luv u alwaz syg;)

miEJa271008 said...

heheheh...
sweet c0uple l0rh....
h0pe happy always....
wat xtaw jerk dengan mulut2 puaka yg sibuk 2...
yg pntg jijie x mintak makan dengan dieroang kan...??
lalalalalala....

miss jiejie said...

to mummysya
itu pastii .
muahahha ..
i lapp youu jugakk ZULhafekk

to enyheartsdiamond
hehehe..thanks yang

to Cik Wanie
tq kakkk..luv u too !!
hugs

to miEJa271008
sweett ??weee
tq..toe laaa..mlas nak layann !
huh

Da Ghotic said...

ape ade kesa tuka bf itu lumrah dh jodoh kan..cepat ke lmbat ke bukan susahkn idup sesapa pun..hehhehe pada org yg jelesh² tu toksah la busuk hati sgt dgn kebahagian org len toksah la nk wat cite bebukan wat tambah dosa yg dh sedia byk je..kekkeke..ada aku kesa hahhah so jiejie toksah pedulik ape org nak kata asalkn kamu tau ape kamu buat *wink*

miss jiejie said...

to Da Ghotic
huhu ..toe laa..oke..thx a lot dear

Nurfarahliana Saad said...

hai jijie i br bc blog u,so nice,biar apa pun org ckp,bt je apa kita nk bt x perlu pedulikan org lain,sbb bila kita ssh bkn dorg tlg pun.org pandai ckp je,pandai mgata je,tp diri sendiri blm tentu btlkan.ok have a nice day,mmmuuuhhh..