Followers

Thursday, July 23, 2009

Please laa Back Off

BACK OFF....
Saye tak perasaan ape
² pown,kalau awak tulis on Facebook ker,Myspace ke,YM kee...
between US Over yee !!so pleasee back off from my life !!!

Saye tak reti nak melayan EX BF lagi !u already know right ??lSorry,Myb setengah dari korang bole accept as "KAWAN BAIK" but not for me .. bukan niat nak musuh
²,but If telayan lebey,KAWAN² kamoo yang baek² belaka akan mengate ..For me , biarla begini saje ...saye tak kaco kamoo,tak msg kamoo,tak comment kamoo,tak BUZZ kamoo !!
Dan Awak tak payah susah
² kan diri hantar MSG,COMMENT and BUZZ me On YM ker IM,Facebook ker ~~


As u know,I da ade BF kann ??so if ade tak puas hati kite Jumpe je..tak pyah nak sinis²,terangkan whateva u do ok ?? So ape² hall nak terang²kan macam²..Tak payahh ..tq yooo ..Mungkin agak kasar yee Saye niee.??owwhh memang awak pena kate saye tak hormat awak kann ??sO ..Sebelum Saye makin kurang ajar .. !!Please jangan Ganggu saye Lagi ok ??Elok² Life saye Aman & Bahagia jadi TAK AMAN bile Awak dOk sibuk² KACO !!

Saye tak beperasaan awak nak letak ape
² pown kat Details awakkk ..Name Saye nur SHAz dlina okk .. ?? ade ape² masalahh ..sile rujuk dengan BF saye Kelakk !!

Afeq oowwhhh Afeq ....
sayang kamoo owwhhhh !!!Luv u !!!!

3 comments:

Softtouch [Hanim] said...

marah kat ex rupenya..kalu akak pun sama main lah nk layan ex bf ni...yelahkan cara org berlainan..adik jgn layan mamat tu dah..psycho

Sweet_Lolita said...

xyah lyn jela ex tuh..lyn bf sndri g bgus kn..hehe

miss jiejie said...

to Softtouch [Hanim]
hehe..toe la kak ..memang tak layan pownn ..

to Sweet_Lolita
bwtol..layan bf sendikrikk lagi bagoss ..heheh