Followers

Wednesday, July 29, 2009

Kisahnye Perempuan BODOH !!

STICKY MODE UNTUK 3 HARI
okeeyy .semua orang tahu jiejie ade buat ON9 business kecil²lan di MYSPACE dan BLOG ..ade satu customer nie dah naek kan darah sayee !!kisahnye begini ...

JARANG KA ??CEK ingat Takdak La jarang mana !Selagi takdak nampak apa²
muahahahhahahaha

Ade satu Perempuan beli legging dekat jiejie yang harge nye cume RM 15.00 termasok postage.legging toe for me adalah tak jarang ..Ramai jugak Customer jiejie beli .Alhamdulilah juge jiejie da ader Regular customer seperti Yuyu,Kak Bulan,Ernya..thanks yee..Mereka da beli kat jiejie sampai RM200++.So perempuan Toe beli kat jiejie legging dengan harge cume RM 15.00 Dan dye mengamuk kat jiejie katenye legging toe jarang ..Ok fine la dye nak balek duet dye ..Haruslah dia bertungkus lumus Call jiejie..Mesti jiejie akan pulangkan duet dye yang RM 15.00 je tuhh ...jiejie bole pulangkan ..takde hall punyee ~~ yang membuatkan jiejie panas hati !!dye bole create satu banner then upload kat MYSPACE dan tulis dekat situ jiejierawks Penipu then tetera my URL myspace,my fone no,and my full name !helloo ????RM 15.00 saje kannn ??cube korang pikir ..jiejie ade regular customer yang cecah RM 300 sekali beli ngan jiejie ..tak kan RM 15.00 jiejie tak bole pulangkann???Aduhhhh kalau betol dye nak duet dye yang RM 15.00 tuh ..nape kau tak call aku ???pandai letak no aku ??tapi tak pandai call aku ??then Tadi jiejie ade call dye banyak kali ...but dye tak Pick up !!!pahall ko tak angkat kalau betol ko nakkk angkat la telefon ko !!???silap orang laa nak maen² macam nie !!
Leging toe da sampai kat dye ..But legging toe jarang .ok fine kalo ko tak suke . !!vite baek
²,toe bukan aku tipu duet RM 15.00 ko !!!sengal !

sile tengok muke perempuan yang tak reti beli dengan care ON9 nie & tak Profesional!
ini bukan pasal apee saye saje
² letak gambar dye !!nie pasal maruah aku !!ok .. !!ko paham NUR AMIRAH BT ASMANI. RM 15 .00 jr !!bukan RM 15JUTA ! bak meh no ACC ko sekarang !!3 kali ganda aku bole bagi duet ko !!dan Legging toe aku bagi free ko bole sarung satu Badan ko !!!


SILE ANGKAT TELEFON KO !!!!!!

12 comments:

intan said...

ouh . i ada npk banner tu kt ms . tu yg hairan sbb i 2 lai bju kt u pn spai . it's okee .

miss jiejie said...

to intan
toe laa..tak paham la manusia camtoe pown ade kat dunie nie

atie..baek said...

hum...lek2..biakan je pempuan tuh...mengong tul pmpuan tuh..tah ape2 ntah..lau bg die legging tu jarang,bialaaa...bli jela kat kedai..mengong..eh3..i lak yg marah..hehe..lek yek jijie..

twinkle_al said...

OMG~~ only rm15.... bapak cian betina 2... da nme on9 shopin... sgt loser la.. em, pe2 pun... i ttp skong u... (=

Cik Wanie said...

pompuan yg adk citer ari tue ker,
sgt2 S*** kan,
biasalah dik,
comfirm x pernah beli on9 kan...

huk huk huk,
akk sgt2 simpati pada dia,
hik hik hik..

apapun adk teruskan keje adk tue ok,
akk support adk dari belakang;)

Mama Mya said...

salam ziarah :)

sabar yer jijie sume itu dugaan..

psstt jijie kalau akak nak beli, kat mana nak nengok yer?

p/s sonot jumpa jijie ari tue kat alamanda :)

mama mya
http://www.quefamili.com

arapink said...

jie, kak ara pon skrg mcm ada ala-ala perang ngan sorang customer ni...bout saiz sandal...dah ckp ukur kaki siap2, barang x leh pulang....dia reply. nk jd citer stok lak abis...suh dia tgk sandal baru, kot2 dia nak, leh tukarkan...diam membisu...lantak lah..

sabor je lah jie...

Da Ghotic said...

e'ele aukk la minah tu..muke cam bguss pgai cam haremmmmm...sbr ye jiejie..kalu jumpe kasi pang~ lelaju bikin nak malukan org jer huhuhuhu..

qyla said...

stakat rm15++ apa ada hal kan jijie.?

da pulangkan pun.

bodoh r pmpuan tu!

mmg ptut [un jijie ltak pic die kt blog.

bia orang thu spe dak tu..

sbar ye cik jijie.

Softtouch [Hanim] said...

marah ooo dik...customer kan mcm2 perangai mereka..sabar yer..

Sweet_Lolita said...

trok la minah ni..tak bek wt u cmtu.. :D

LaDy Bit said...

Mmg taik hidung masin la minah kerek nih....
Setakat barang rm15 pown nak kecoh...
ko free hair jer pown..
so, wats d matter kalo nak pakai leggig' cmtuh....

~jijie sabar bebanyak..hak3...sungguh kijam minah tuh